Scandic Karlstad City

- skandinavisk luftig design

Med tre hotell och sammantaget nästan 450 rum finns det en Scandicupplevelse för alla i Karlstad. Alla hotell ligger i eller i direkt närhet till City men med Klarälvens vackra vyer och naturområden på mycket nära håll. Du hittar restauranger och konferenslokaler i olika stil och storlek, relaxavdelningar och gym så vi törs lova att vi kan möta de mest skiftande kravspecifikationer. 

På ett av Karlstads nyaste hotell omfamnas du av en ljus och ledig inredning. Vid vår lobbybar finner du en plats där du i stilla eftertanke avnjuter drink och lättare tilltugg när du är sugen. De toppmoderna rummen håller hög standard. Den nöjeslystne kliver rakt ut i Karlstads nöjeskvarter, men de flesta stannar förstås hos oss och vår glansfulla restaurang, Legends Grill & Bar, för en lyxig cocktail eller en elegant stek på en av Karlstads trendigaste mötesplatser. För den som inte är ute efter fysisk aktivitet finns ett mysigt bibliotek.

Runt hörnet ligger den gamla slussvaktarstugan, där ett middagsprogram med gamla Karlstad i fokus presenteras. ”Sola i Kallsta”, värdshusflickan, är värdinna och i sällskap har hon den mytomspunna huldran ”Lambergsfrua” och de låter oss få veta hur det gick till när hela staden brann ner en gång för länge sedan.

Därutöver finns förstås ett stort antal temamiddagar att välja på såsom svartklubb i grannhotellet Scandic Winns garage eller kanske en westernfest i närbelägen loge? För den som vill njuta av Klarälven och Vänerns innerskärgård är det några hundra meter till hamnen och sällskapsbåtar lämpliga för mindre grupper.

Scandic City-Logotype

Antal rum: 106, varav 72 dr, 17 er & 17 familjerum,Bildresultat för scandic karlstad city
totalt 234 bäddar
Konferenslokaler: 4 lokaler, upp till 30 personer
Restaurang: Upp till 120 personer 
Handikappanpassat:
 Ja

Läge: Centrala Karlstad
Kommunikation: Tåg 300 m, flyg 17 km

Telefon: 054-770 55 00
E-post: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.
Webb: Gå till Scandic Citys hemsida...