Selma Spa+

- total livsnjutning

Originalet bland Sveriges Spaanläggningar erbjuder ett modernt aktivitetsprogram för livskvalitet, hälsa och njutning. I restaurangen serveras fantastiskt god mat som kombineras med en av Sveriges bästa vinlistor.

På spa- och fitnessavdelningen finns ett brett utbud av både instruktörsledda pass och personlig träning, samt pool, bastu och bubbelpooler både inomhus och utomhus. I salongen erbjuds ett trettiotal olika behandlingar, allt ifrån klassisk ansiktsbehandling till helkroppsinpackning i champagneextrakt.

Den underbara närmiljön och hotellets olika restauranglokaler ger enorm flexibilitet när det gäller temamiddagar och upplevelseprogram. Välj ur det digra utbudet, från middag med "värmländska stôlligheter" till internationell afton eller från vildmarksprogram med smedgille till lådbilsbygge med avslutande race och prisutdelning.

Eller varför inte ta gångbron över riksvägen till Sundsbergsladan, som med två olika lokaler passar för temafester som westernkväll eller vikingablot med såväl mindre som riktigt stora grupper.

Det är bara fantasin som sätter gränser! 

 

Bildresultat för selma spa

selmaspa_logga

 

 

Antal rum/sviter: 184 rum, varav 16 sviter, totalt 400 bäddar
Konferenslokaler: 12 lokaler upp till 400 personer
Restaurang: Flera, upp till 300 personer
Handikappanpassat: Ja
Läge: I Sunne med utsikt över Fryken 70 km från Karlstad
Kommunikation: Tåg 2 km, flyg 55 km

Telefon: 0565-166 20
E-post: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.
Webb: www.selmaspa.se