Anttila

- rökbastu och vildmarksliv i Finnskogen

Anttila är en kurs- och konferensanläggning i lugn och harmonisk miljö. Det är en by med allmogestugor från 1600 - 1800-talen och som ligger högt belägen på Anttilaberget med en fantastisk vy över Finnskogen och Nordvärmland. Husen är varsamt renoverade till modern och bekväm standard men med bevarad charm!

CarExperience välbesökta kurser och event på sjöis i vackert Vintervärmland är ett måste för dig med bilen som arbetsredskap! Under vår, sommar och höst finns motsvarande möjligheter till förarutbildning på Torsby eller Karlstad Flygplats. Anttila är även ett starkt kort när det gäller vildmarksaktiviteter i Finnskogen. Skotersafaris, finsk rökbastu, kanotturer,
gemytliga kultur- och rökstugearrangemang är några av de exklusiva arrangemang som anordnas. Upplevelser du sent ska glömma!

Vill du vara en av dem som får lyssna till bröderna Jan och Peters spännande berättelser och skrönor? Har du tur kan du få träffa på kolgubbarna Heikki och Veikki; två slagfärdiga kolingar från Finnbygden som med stor portion humor utmanar gästerna i "timmerhuggartestet".

anttila

carexperience

Antal rum: 9 stugor med 25 rum och totalt 80 bäddarBildresultat för anttila nyskoga
Konferenslokaler:
 2 lokaler, upp till 50 personer
Restaurang: Ja 60 personer och pub 30 personer
Handikappanpassat: Nej
Läge: På Anttilabergets topp 45 km från Torsby
Kommunikation: Tåg 45 km, flyg 45 km
Tel: 0560-330 00 
E-post: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.
Webb: www.anttila.se